Industrigallerian

Industrigallerians hyresgäster

ACC-Group AB

ACC-Group AB är ett investmentbolag som verkar inom det högteknologiska segmentet. Företaget har tillsammans med sina internationella partners utvecklat ett flertal framgångsrika produkter.

Brandskyddsproffsen AB

Brandskyddsproffsen är experter inom brandskydd. Vi utför brandskyddstätning och brandskyddsmålning av stål- och träkonstruktioner samt brandskyddsisolering. Vi använder oss av kända varumärken som: Fireseal, Protega, Paroc och Promatect.

Clean Combustion AB

Vår drivmotor att fortsätta den tekniska utvecklingen av bränsleinsprutningssytsem för Industri- och Processbrännare samt kontroll-system och utrustning för en optimerad prestanda.

Electrotech Sweden AB

Electrotech utvecklar och säljer främst produkter för förbränningskontroll men utför extern utveckling även utanför detta område. (hårdvara, mjukvara och enklare CAD).

ElTel AB

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Transport & Security, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Under 2015 hade Eltel en omsättning på 1 255 miljoner euro.

Business Corner

Industrigallerians restaurang som tillhandahåller hemlagad husmanskost och hembakat bröd, frukost- och lunchservering.

Hanza KA Åtvidaberg AB

Hanza KA Åtvidaberg AB har specialiserat sig på att hjälpa produkt- och varumärkesägande företag att fokusera på sin kärnverksamhet genom att erbjuda allt från prototyp till produktion.

Linköpings Universitet / Näringslivsskolan

Linköpings Universitet anordnar en näringslivsutbildning där framtidens entreprenörer studerar i en kreativ miljö.

Minec Produktion AB

Vi är en modern legoleverantör inom skärande bearbetning, gasskärning, svetsning och montering. Vi producerar från enstyck till serieproduktion och prototyper.

Novael Production AB

Vi har ambitionen att vara din starkaste partner för konstruktion och tillverkning av apparatskåp och kontraktstillverkning i kortare serier.​​​ Vi erbjuder även renritning och ritningsarkivering.

Ocean Modules Sweden

Vi utvecklar avancerade programvaror, elektronik och mekaniska konstruktioner för bl.a undervattensteknikområdet. Bland våra produkter finner man bl a den unika, patenterade programvaran Spot On.

Scanfil Åtvidaberg AB

Scanfil utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag. Detta inom marknadsområdena försvar & marin, industri, informationsteknologi, medicinsk teknik och instrument, miljö-teknik samt sälj- och betalningslösningar.

Securitas AB

Vår verksamhet handlar om säkerhet. Genom att fokusera på lösningar som är anpassade till den enskilda kundens behov har vi lyckats skapa en stadig tillväxt och lönsamhet på alla våra marknader.

ShapeMake

Färg och form är vår passion. Vi arbetar med design, konstruktion och tillverkning av utställningsmaterial, inredning och tillbehör till inredning och mässa. Vi är specialiserade på laserskärning inom förbränningsbara material har mekanisk verkstad.

Tapiren Survey System

Ett expansivt företag som utvecklar avancerade programvaror, elektronik och mekaniska konstruktioner för bl a undervattenteknikområdet.

Techstation Sweden AB

Verksamheten riktar in sig på uppdrag med ledorden teknisk problemlösning inom produktutveckling och prototypframtagning. Vi erbjuder flexibel och snabb service med konstruktion och mekanisk bearbetning under samma tak.

Terra Munda AB

Terra Munda AB har skapat toaletten som värnar miljön. Genom att inte använda vatten vid spolning bidrar Terra Munda till att främja miljön. Obetydlig miljöpåverkan jämfört med förbränningstoaletter och vakuumtoaletter.

Åtvidabergs Huskomponenter AB

ACC Innovation AB

ACC Innovation producerar världsledande drönare.